Over ons

Eind van de jaren tachtig werd het overduidelijk dat de markt nood had aan professionele distributie. Producenten waren gefocust op Integrale Kwaliteit, Just-In-Time en Zero-Defect productie op een ogenblik dat een groeiend aantal kleinere firma’s in waterbehandeling werden opgericht en een even belangrijke groep grotere OEM’s aan het uitkijken was naar betrouwbare partners om hun niet-kernactiviteiten aan uit te besteden.

Precies daarom werd in 1992 besloten AQUA.COM op te richten. Wij konden namelijk perfect de noodzakelijk brug slaan tussen de producenten en hun nood om effectiever te produceren en de vraag van het groeiend aantal firma’s in waterbehandeling en in zwembadbouw naar een complete service.

Dank zij AQUA.COM werd aan fabrikanten die kans geboden en konden zij alle aandacht besteden aan hun productie terwijl firma’s in waterbehandeling en zwembadbouw, dank zij de full-service van AQUA.COM, de mogelijkheid kregen zich te concentreren op hun klanten; de eindverbruikers.

AQUA.COM verzekerde hun van voldoende stock, een kompleet gamma componenten, vlugge levering en zeer scherpe prijzen. Beschikbaarheid van ervaren ingenieurs en bekwame vakmensen maakten het plaatje volledig.

Wat was gestart in Herentals werd de volgende jaren herhaald in Frankrijk, Spanje, Italië en Duitsland. Om nog optimaler gebruik te maken van onze middelen werd in 2000 ons Europees bedrijf AQUAPLANET opgericht. Via AQUAPLANET werd het mogelijk om ook onze koopkracht te bundelen en voor onze klanten de beste verhouding prijs/kwaliteit te bekomen.

Aan internationale fabrikanten garandeerde AQUAPLANET een ruime beschikbaarheid van hun producten. Vestigingen van internationale klanten kregen de mogelijkheid zich in eigen land te bevoorraden. De in 2004 toegevoegde filialen zijn het beste bewijs van ons geloof in deze industrie.

Together we make it better

AQUA-COM nv – the management

Al 25 jaar ervaring in waterbehandeling